Waarom SlendersBeauty?

Advies

Eerlijk advies staat bij ons op de eerste plaats. We helpen je met kiezen bij de aankoop van een behandelstoel, unit of pedicuremotor die past bij hoe jij werkt én past binnen je budget. Soms betekent dit dat je moet kiezen tussen een mindere kwaliteit of het oprekken van je budget. Wil je niet kiezen, dan bieden we ook leasing aan tegen zeer scherpe tarieven. Met leasing betaal je een vast maandbedrag gedurende een zelf gekozen looptijd.

Service van begin tot eind

Het allerbelangrijkste wat je als klant wilt is dat je netjes behandeld wordt en je producten op tijd en goed verpakt geleverd worden. Dat vinden wij bij Slenders Footcare & Cosmetics ook en daarom is dat onze nummer 1 prioriteit. Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat je product niet leverbaar is of je pakket niet op tijd gaat komen. In die gevallen kun je van ons een telefoontje of mailtje verwachten. Daarnaast hebben we een eigen technische dienst, om je snel weer op gang te helpen bij een defect apparaat.

One Stop Shop

Je hebt het al druk genoeg met je klanten en dus besteed je het liefst zo min mogelijk tijd besteden aan inkopen doen voor je salon of praktijk. Daarom vind je bij ons alles onder één dak. Van complete praktijkinrichting tot de allerkleinste disposables en van opleidingen tot onderhoud. Bij Slenders Footcare & Cosmetics ben je voor al je benodigdheden aan het juiste adres.

Een echte winkel

Met meer dan 10.000 artikelen behoort onze winkel tot een van de grootste in de branche. We hebben er een echte winkel van gemaakt, in plaats van magazijnstellingen. Alle producten staan netjes en overzichtelijk opgesteld. Pedicuremotoren, behandelstoelen en loeplampen worden voor je gedemonstreerd.

Wij beschikken over een eigen parkeerterrein met voldoende plaatsen. Heb je iets groots gekocht, dan kun we het direct vanuit ons magazijn in je auto, bus of aanhanger laden. Is het te groot om mee te nemen, dan kunnen we het ook afleveren in je salon of praktijk.

Onze winkel is gevestigd in Valkenswaard (ongeveer 13 kilometer van Eindhoven en 90 kilometer van Antwerpen). Ons adres is:

Dragonder 17
5554 GM Valkenswaard

We zijn geopend op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:30 – 13:30 uur

Simpel online shoppen

Wil je vanuit thuis bestellen, gebruik daarvoor dan onze webshop. Daar heb je toegang tot ons volledige assortiment. Bovendien profiteer je van dezelfde service als in onze winkel. Heb je een probleem of lukt het niet met inloggen? Bel ons op +31 40 20 21 440 (of +32 11 190 190 vanuit België) en we helpen je direct op weg.

Bestel je bovendien voor 15:00 uur, dan versturen we je bestelling (mits op voorraad) dezelfde dag nog op. Onze vervoerder biedt >95% van de bestellingen de volgende dag aan!