Power Gel & Builder Gels

Magnetic Power Gel, wat is dat?

Power Gel, het hybride bouw product dat de beste eigenschappen van gel en acryl combineert. Super eenvoudig bouwen en blenden. Power Gel heeft een zeer goede hechting, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten nagels en vormen. Het kan ook worden gebruikt voor het verlengen en verstevigen van nagels, zonder de geur en chemische dampen die vaak geassocieerd worden met acrylnagels.

Power Gel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan ook worden gebruikt als basis voor nagellak of andere nagelversieringen. Het is belangrijk om te weten dat Power Gel specifieke technieken vereist voor het aanbrengen en uitharden, dus het is raadzaam om een specifieke training te volgen voordat je deze techniek toepast op je klanten. Voor meer informatie, klik hier.

Builder Gel van Magnetic 

Builder Gel is een nagelproduct dat wordt gebruikt om nagels te verstevigen, verlengen en vormen. Het is een dikke gel die door middel van uitharding met UV- of LED-licht hard wordt. Builder Gel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan ook transparant zijn.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Filteren

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Only at Slender

Exclusive Category

Most Popular in the Category

Equipment

Foot Care

Instruments

Wellness & Massage