Kussens & Steun

Een manicuresteun kan nuttig zijn voor zowel de nagelstyliste als de klant. Een manicuresteun is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de hand van de klant omhoog te brengen en te ondersteunen tijdens het nagelstylingproces, zodat de nagelstyliste gemakkelijker bij de nagels kan en de producten kan aanbrengen.

Hier zijn enkele potentiële voordelen van een manicuresteun:

Verbeterde ergonomie: Een manicurestand kan de ergonomie van het nagelstylingproces verbeteren, waardoor de rug, nek en schouders van de nagelstyliste minder belast worden. Door de hand van de klant omhoog te brengen, kan de nagelstyliste in een meer comfortabele en natuurlijke houding werken.

Verbeterde toegankelijkheid: Een manicuresteun kan zorgen voor een betere toegankelijkheid van de nagels, waardoor de nagelstyliste gemakkelijker alle zones van de nagel kan bereiken. Dit kan leiden tot nauwkeuriger en gedetailleerder werk, wat resulteert in nageldesigns van hogere kwaliteit.

Comfort voor de klant: Het gebruik van een manicuresteun kan ook comfortabeler zijn voor de klant, omdat zijn hand wordt ondersteund en gestabiliseerd tijdens het nagelstylingproces. Dit kan vermoeidheid en ongemak verminderen en de ervaring in het algemeen aangenamer maken.

Filteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sibel manicure kussentje

  € 12,65
 2. Handsteunkussen half rond

  € 17,15
 3. Knierol Zwart 60 x18 cm

  € 25,00
 4. Nagellak Acrylic Display 24 stuks

  € 26,00
 5. MOMO Manicuresteun Zwart Wit

  € 29,99
 6. MoMO Manicure armsteun hoog Wit

  € 29,99
 7. Magnetic Armsteun Zwart XL

  € 32,95
 8. Sibel Halfrond kussen

  € 39,95

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Only at Slender

Exclusive Category

Most Popular in the Category

Equipment

Foot Care

Instruments

Wellness & Massage