UV / LED lampen

UV LED lampen zijn een type apparaat dat vaak wordt gebruikt bij nagelstyling om gelnagellak uit te harden of te drogen. Deze lampen zenden een specifiek type licht uit dat fotoinitiators in de gelpolish activeert, waardoor de lak uithardt en droogt.

Hier zijn enkele belangrijke zaken waar u op moet letten:

Wattage: Het wattage van een UV LED lamp bepaalt hoe snel het de gelpolish zal genezen. Lampen met een hoger wattage zullen de nagellak sneller uitharden, terwijl lampen met een lager wattage er langer over kunnen doen. Een lamp met een wattage van 36-48 watt wordt over het algemeen beschouwd als een goede keuze voor de meeste soorten gelpolish.

LED-technologie: Kijk voor een UV LED lamp die hoogwaardige LED technologie gebruikt. Dit zal ervoor zorgen dat de lamp de juiste golflengte van licht uitzendt om de gel polish effectief uit te harden. Goedkopere lampen kunnen gebruik maken van lagere kwaliteit LED's die geen consistente of effectieve uitharding bieden.

Timer instellingen: Een goede kwaliteit UV LED lamp moet verstelbare timer instellingen hebben om verschillende uithardingstijden mogelijk te maken. Dit is belangrijk omdat verschillende soorten gelpolish verschillende uithardingstijden nodig hebben, en het is ook nuttig om consistente resultaten te garanderen.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Only at Slender

Exclusive Category

Most Popular in the Category

Equipment

Foot Care

Instruments

Wellness & Massage