Retourneren

Retourvoorwaarden*

Bevalt de bestelling of een artikel toch niet? In dat geval mag je, onder bepaalde voorwaarden, binnen 7 dagen retourneren. Het product moet uiterlijk 5 werkdagen na de melding bij ons zijn.

Is een bestelling beschadigd aangekomen? Dan horen we dat graag binnen 24 uur, met foto’s en melding aan de vervoerder bij het contactmoment indien mogelijk.

Dit mag onder de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is ongebruikt en onbeschadigd;
  • Het artikel zit in de originele verpakking met alle geleverde toebehoren;
  • Alle labels/kaartjes zitten nog aan de kleding;
  • Het artikel valt niet onder de uitzonderingen.

Daarnaast vragen we je het volgende:

  • Ga zorgvuldig om met het artikel dat je retour wilt sturen.
  • Wij besteden de grootste zorg aan het verpakken van je bestelling zodat het niet beschadigd raakt tijdens transport. Zou je dit ook willen doen als je artikelen terugstuurt?

Sommige artikelen kun je niet terugsturen. Dit zijn onder andere:

  • Cadeaubonnen voor onze eigen winkel en/of webshop. Cadeaubonnen die je bij ons koopt om door te verkopen mogen wel geretourneerd worden.
  • Verbruiksproducten (bijvoorbeeld crèmes, cosmetica, mondmaskers en vloeistoffen)
  • Artikelen die in aanraking komen met het lichaam en dus om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden.
  • Artikelen die niet behoren tot het standaard assortiment van SlendersBeauty en/of op aanvraag van de klant zijn besteld of geproduceerd (maatwerk).

Artikelen retourneren

Om artikelen te retourneren stuur je een e-mail naar [email protected]. Vermeld hierbij je bestelnummer en omschrijf waarom je het artikel wilt retourneren. Vervolgens ontvang je van ons bericht of het artikel voldoet aan de retourvoorwaarden en of het mag worden teruggestuurd. Terugsturen doe je vervolgens zo snel mogelijk met het retourformulier. Retourneren geschiedt altijd op eigen kosten.

Let op: stuur nooit een artikel terug zonder vooraf even contact op te nemen. Indien je een artikel terugstuurt terwijl het niet aan onze retourvoorwaarden voldoet, ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele kosten.

Artikelen ruilen

In plaats van ruilen volg je het retour proces en plaats je een nieuwe bestelling op Pedicuregroothandel.nl. Voor nieuwe bestellingen gelden dezelfde voorwaarden als gewone bestellingen.

Verzendkosten bij retourneren en ruilen

De verzendkosten voor het retourneren betaal je zelf.

Hebben wij de bestellingen zonder verzendkosten opgestuurd en komt het totaalbedrag na het retourneren van een artikel onder de gratis verzenden grens? Dan verlies je helaas het recht op gratis verzending. In die gevallen ontvang je het bedrag minus de verzendkosten. Denk je dat er iets niet klopt op je credit factuur? Neem contact op met onze administratie en we helpen je graag verder.

Status van retourzending

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?

Dat kan. Je stuurt het product niet terug en we maken dan ook geen credit. We vinden het fijn als je het laat weten, maar dat is niet verplicht.

Hoelang duurt het voordat een artikel retour is verwerkt?

Zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen en verwerkt hebben, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. De verwerking kan 5 werkdagen in beslag nemen. Als je 5 werkdagen nadat je het artikel retour gestuurd hebt nog geen bericht hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

We betalen je binnen 10 werkdagen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we verwerkt binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn en daarna direct terugbetaald. Als alles in orde is en je hebt contact met ons gehad, kan het soms zelfs dezelfde dag geregeld zijn! Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om op je geld te moeten wachten, dus als het te lang duurt geef even een seintje.

*Let op, lees altijd de algemene voorwaarden. Deze vind je via de link of bij de Kamer van Koophandel. Indien in dit artikel iets staat wat afwijkt van onze voorwaarden, krijgen de voorwaarden voorrang.