Busch frezen reinigen & desinfecteren

Bent u op zoek naar producten om uw Busch Frezen of andere boren volledig te reinigen en te desinfecteren? Kijk dan eens naar het aanbod van pedicuregroothandel.nl biedt!

Desinfectie van pedicurefrezen is van groot belang om de verspreiding van infecties te voorkomen. Pedicurefrezen worden gebruikt om de nagels van voeten te knippen, vijlen en polijsten, en komen daardoor in contact met de huid en nagels van de cliënt. Als de frezen niet goed gedesinfecteerd worden, kunnen er bacteriën, schimmels en virussen overgedragen worden van de ene cliënt naar de andere. Dit kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals voetschimmel, huidinfecties en zelfs sepsis.

Er zijn verschillende manieren om pedicurefrezen te desinfecteren. De meest voorkomende methode is het gebruik van chemische desinfectiemiddelen, zoals ontsmettingsalcohol of bepaalde reinigingsmiddelen. Deze middelen moeten aangebracht worden volgens de instructies van de fabrikant en moeten gedurende een bepaalde tijd in contact blijven met de frezen om de desinfectie effectief te laten zijn.

Om kruisbesmetting te voorkomen en uw frezen schoon en vrij van vuil te houden, zijn er verschillende producten en praktijken die kunnen worden gebruikt:

 • Ultrasone reinigers: Deze maken gebruik van geluidsgolven met een hoge frequentie om kleine belletjes in een reinigingsoplossing te genereren, die effectief vuil en puin van oppervlakken kunnen verwijderen.
 • Desinfectiemiddelen en ontsmettingsmiddelen: Deze producten kunnen worden gebruikt om bacteriën en virussen op oppervlakken te doden, waardoor de verspreiding van ziekten wordt voorkomen.
 • Schoonmaakborstels en -gereedschap: Het hebben van de juiste hulpmiddelen voor het schoonmaken, zoals speciale borstels, kan helpen bij het verwijderen van vuil op moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Juiste opslag: Door uw bits goed op te bergen en te beschermen kunt u schade voorkomen en ze schoon houden.
 • Regelmatig schoonmaken: Door uw bits regelmatig schoon te maken, kunt u ervoor zorgen dat vuil en puin geen kans krijgen om zich op te hopen.

Door deze tips te volgen en de juiste producten te gebruiken, kunt u effectief kruisbesmetting voorkomen en uw bitten schoon en vrij van vuil houden.

Filteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Steribox voor Frezen

  € 8,99
 2. Sekudrill 2 liter

  € 28,50
 3. Desco Drill 2 Liter

  € 32,95
 4. Ultrasoonreiniger PGH Ultra

  € 99,95

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Only at Slender

Exclusive Category

Most Popular in the Category

Equipment

Foot Care

Instruments

Wellness & Massage